FaxebookPixelCode

Cum returnez

SC MARINE FOOD IMPORT EXPORT SRL va  garanteaza dreptul de a vă retrage din contract și, prin urmare, returnarea bunurilor comandate, fără necesitatea de a specifica motivul acesteia. Contractul se poate rezilia în 30 zile de la data livrării. Pentru încadrarea în termenul de 30 zile de reziliere a contractului, este suficientă trimiterea unui masaj email pe la adresa office@leilashoes.ro. Rambursarea beneficiilor reciproce ale Părților trebuie să aibă loc  în termen de 30 zile de la data primirii de către leilashoes.ro a declarației Cumpărătorului de retragere din contractul de vânzare. leilashoes.ro poate amâna rambursarea plății primite de la Cumpărător până la primirea mărfii returnate sau până la prezentarea de către Cumpărător a dovezii de returnare, în funcție de situația care se va produce prima.

Daca nu ati ales marimea potrivita va vom trimite alta marime , sau puteti alege orice alt produs din site.
Daca produsul cu care vreti sa il schimbati este mai scump veti plati diferenta , daca este mai ieftin vi se va returna suma in cont bancar.
Taxele pentru aceste schimburi este de 24 de lei cu TVA in orice zona din Romania. Daca aveti probleme suna la 0746 012 255,-0217942320 sau scrie-ne la office@leilashoes.ro , in promele 15 zile de la primirea coletului.

-FOARTE IMPORTANT: DACA CLIENTUL DORESTE SA RETURNEZE PRODUSUL DIN MOTIVE STRICT PERSONALE SC MARINE FOOD IMPORT EXPORT VA RETINE DIN SUMA PLATITA  RAMBURS DE ACESTA 34 RON TRANSPORTUL COLETULUI DUS -INTORS PLUS 10 RON TRANSFERUL BANCAR .ACESTE REGULI SUNT VALABILE SI PENTRU COMENZILE CARE LA ACHIZITIE NU S A PLATIT TRANSPORTUL CURIERULUI.

Pentru a returna produsele sunati la numarul: 0746 012 255 si vom trimite curierul la dumneavoastra sa ridice produsele. Articolele oferite ca set, se vor returna în întregime. Pentru a grăbi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul pregătit pentru returnare, atașat facturii, sau care se poate descărca de pe site-ul leilashoes.ro. Bunurile returnate cat si ambalajul bunului  trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură, dincolo de uzura necesară în limitele gestionării obișnuite a bunului achiziționat (de ex. acela care reiese din necesitatea de măsurare sau altă inspectare a bunului). În caz de returnare a bunului sau ambalajului deteriorat sau care poartă semne de uzură ce depășesc limitele gestionării obișnuite, leilashoes.ro poate percepe de la cumpărător o compensație care să acopere costul deteriorării sau uzurii bunului, valoarea acestei compensații poate fi dedusă din prețul de vânzare care urmează a fi rambursat Cumpărătorului. . În caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul și neavenit.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.

Vă rugăm să păstraţi dovada de returnare până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul produselor returnate, până la momentul rambursării banilor. Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră, nu corespunde cu descrierea şi cu fotografia.Suma va fi returnata in contul dumneavoastra bancar dupa intrarea produsului in posesia noastra,

În cazul în care leilashoes.ro nu își va realiza obligațiile privind livrarea tuturor produselor comandate în timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită in 30 zile din momentul efectuării returului, prin cont bancar (notați contul IBAN în spațiul corespunzător, pe documentul de restituire) sau prin mandat poștal (adresa de expediere trebuie sa corespundă cu cea din buletinul dumneavoastră).