FaxebookPixelCode

Italia, cizma Europei

CML Store / 03-01-2016

Postat de CML Store

Italia, cizma Europei

   Eu, din nefericire, nu am călătorit prea mult. Am mers doar în Bulgaria, Grecia și Turcia. Următoarea țară pe care îmi doresc nespus de mult să o vizitez este Italia.

   Am studiat și am citit mult înainte de a îmi fixa această preferată. Cunoscută ca și cizma Europei, datorită formei sale inedite, Italia este un mix de nou și vechi, o țară recunoscută pentru romantismul care o înconjoară. Italia este a patra cea mai vizitată țară din lume, primind anual peste 50 de milioane de vizitatori.

   Recunoscută pentru arhitectura inegalabilă, Italia ne cucerește prin Colosseum din Roma, Turnul din Pisa sau Fontana di Trevi. Am citit recent că zilnic se colectează din Fontana di Trevi aproximativ 3000 de euro. Chiar și așa, voi arunca și eu un bănuț pentru o dorință.
Italienii sunt recunoscuți ca fiind ospitalieri și iubitori de paste și cafea. Anual sunt onsumate peste 25 de kg de paste și peste 600 de cești de cafea de persoană. Acesta este un lucru bun , deoarece eu iubesc cafeaua și mâncarea italienească. Chiar și în București am câteva restaurante italienești preferate, pe care le vizitez frecvent. De asemenea, îmi plac foarte mult și vinurile italienești și abia aștept să mă bucur de ele pe tărâmul lor de proveniență.

   Ca orice femeie însă, sunt pasionată și de modă, iar Italia este casa celor mai mari creatori de modă din lume: Giorgio Armani, Gianni Versace, Dolce&Gabanna, Gucci, Roberto Cavalli, Valentino Garavani și mulți, mulți alții. Italia întotdeauna a reprezentat un punct de referință în moda din toată lumea. De asemenea, italienii sunt recunoscuți pentru încălțămintea lor. De abia aștept să îmi achiziționez câteva perechie.

   Totuși, nu puteam nici până la plecare să mă mulțumesc cu mai puțin, așa că mi-am comandat încălțămine online. Am găsit niște ghete de damă extraordinare și niște pantofi de bărbați pentru însoțitorul meu din această excursie. Încălțămintea este italienească, de o calitate ridicată, însă la prețuri accesibile.

Dacă vă doriți calitate și eleganță italienească la prețuri accesibil vă recomand www.leilashoes.ro.