FaxebookPixelCode

Istoria pantofilor

CML Store / 03-03-2017

Postat de CML Store

   Cu totii stim ca pantofii cu toc reprezinta un simbol al feminitatii, al elegantei si al rafinamentului. Stim ca perechea potrivita de pantofi ne "... transforma limbajul corpului. Ne inalta fizic si psihic" - Christian Louboutin, iar istoria acestora este chiar mai surprinzatoare decat ultimele modele prezentate de designeri pe podium.

   Acestia au aparut cu 3500 de ani I.C. in Egipt, unde erau purtati de partea instarita a populatiei, numai in timpul ritualurilor si, surprinzator, de catre macelari. Treptat, popularitatea acestora a crescut, fiind initial purtati exclusiv de barbati, intre care il amintim pe regele Frantei Ludovic al XIV-lea, cel care avand o inaltime de doar 1,63 m algea sa " se inalte pe tocuri", de fiecare data rosii. Ulterior, odata cu trecerea timpului si emanciparea femeilor, aceste incaltari au devenit preferatele damelor, cele care au devenit unici destinatari al acestor creatii impresionante.

   Astefl, pentru a celebra aceasta evolutie impresionanta, va invitam sa va rasfatati picioarele cu modele de un rafinament deosebit, ce se incadreaza perfect in trendurile prezentului, fiind totodata confectionate din piele 100% naturala, de cea mai buna calitate, special pentru confortul picioarelor dumneavoastra in timpul mersului.