FaxebookPixelCode

Cât costă încălțămintea de calitate?

CML Store / 31-12-2015

Postat de CML Store

Cât costă încălțămintea de calitate?

   Din păcate, nu toți avem tot ceea ce ne dorim în viață, așa că uneori este inevitabil să nu facem și compromisuri, mai mici sau mai mari. Deși viața nu ne oferă tot, toți avem dorințe și nevoi, vise care ne motivează să muncim pentru a ne putea permite să ne îndeplinim aceste vise.

   Încă de când eram mic copil, mă simțeam atrasă iremedial de uimitorii pantofi cu toc ai mamei. Mai târziu, când gusturile mele s-au mai ”șlefuit”, am început să dezvolt o pasiune pentru pantofii italienești, eleganța și finețea cu care aceștia sunt executați și grația cu care sunt purtați. Din păcate, eu provin dintr-o familie modestă, iar părinții mei nu și-au putut permite să îmi achiziționeze perechile de pantofi mult visate. Ușor, ușor, după ce am terminat facultatea, prin intermediul propriilor câștiguri materiale, am început să îmi împlinesc din visele pe care le aveam în copilărie. Chiar și așa însă, tot nu aveam puterea financiară pentru a da câteva sute de euro pe o pereche de pantofi.

   Din fericire, o prietenă mi-a arătat site-ul de încălțăminte online www.leilashoes.ro. Acest magazin online este visul oricărei femei! Există pantofi din piele italienești la prețuri total accesibile. Aceste prețuri nu doar că nu sunt imposibile, ci nici măcar nu îmi dau bugetul peste cap în luna respectivă.

   Mi-am permis să îmi iau cizme de piele, iar mamei mele o pereche de pantofi foarte eleganți, fără vreo ocazie specială, doar pentru a-i arăta cât de mult o prețuiesc și că apreciez că a făcut pentru mine tot ce i-a stat în putință. Astfel, cu noile perechi de încălțăminte, pot porni sigură pe mine în atingerea următoarele vise.

   Marilyn Monroe a spus ”Give a girl the right shoes, and she can conquer the world” (dă-i unei fete pereche potrivită de pantofi și ea poate cuceri lumea). Așadar vă invit pe www.leilashoes.ro să vă luați perechile potrivite de pantofi și să pășiți cu mult curaj către împlinirea tuturor viselor și atingerea tuturor obiectivelor.