FaxebookPixelCode

10 Motive pentru care să îți cumperi încălțăminte online

CML Store / 16-10-2016

Postat de CML Store

Pentru că știm cât de importantă este încălțămintea în viața oricărei persoane leilashoes.ro vine în ajutorul tău arătându-ți cât de simplu poate fi să ai perechea de pantofi potrivită în orice situație. Trebuie să știi despre noi că iubim toate tipurile, culorile și modelele de încălțăminte, dar mai ales calitatea acesteia și de aceea am ales să împărtășim această pasiune alături de voi prin cel mai simplu și accesibil mijloc de comunicare al zilelor noastre și anume internetul.
1.Prețul pantofilor este de departe primul motiv. Dacă o să faci o scurtă analiză a site-ului nostru te veți convinge că avem niște prețuri irezistibile pentru calitatea mărfii pe care o oferim. Aici nu există adaosurile legate de vânzători sau spațiul comercial.
2. La leilashoes.ro găsești încălțăminte pentru toată familia. Avem o gamă variată de papuci atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii, lucru care se întâmplă destul de rar în magazine.
3.Al treilea motiv ar fi ușurința cu care poți realiza cumpărăturile. Perechea potrivită de pantofi este la un click distanță de tine. Nu mai este necesar să alergi prin tot orașul pentru a găsi ceea ce cauți.
4.Un alt motiv pentru care merită să optezi pentru cumpărăturile online este programul. Pe site-ul leilashoes.ro poți comanda încălțăminte la orice oră și ai acces la vizualizarea tuturor produselor fără grabă, pe când în magazine trebuie să ți cont de un anumit program care de cele mai multe ori este similar cu programul tău de la locul de muncă.
5. Compari a prețurile mult mai ușor. Dacă până acum trebuia să colinzi magazinele pentru a găsi prețul cel mai mic, acum este extrem de simplu să faci o comparație a site-urilor din fața calculatorului sau a telefonului mobil.
6. Economisești foarte mult timp, deoarece poți selecta direct categoria de încălțăminte care te interesează și numărul pe care îl porți. Acest lucru te ajută să vezi foarte repede oferta de papuci disponibili care ți se potrivesc.
7.Leilashoes.ro s-a gândit și la prejudecățile existente în legătură cu faptul că papucii comandați îți pot fi prea mari sau prea mici. La fiecare pereche de încălțăminte avem un tabel cu mărimi și numărul în cm care corespunde acesteia, așa că printr-o simplă măsurătoare a piciorului poți scăpa de acest inconvenient.
8.În cazul în care pantofii comandați nu îți plac sau nu îți sunt buni primești banii înapoi sau poți opta pentru un alt număr al pantofilor.
9.Daca ești pentru prima dată pe site-ul nostru în schimbul adresei de e-mail primești discount de 5%.
10. Deoarece leilashoes.ro ține foarte mult la confortul clienților săi, oferă și încălțăminte aflată între numerele clasice pentru că știm cât de greu îți este să găsești o astfel de încălțăminte în magazinele clasice.
Lista ar putea continua, dar suntem siguri că v-am stârnit curiozitatea și sunteți gata să porniți o aventură alături de leilashoes.ro în lumea shopping-ului de încălțăminte online. Așteptăm în comentarii motivele tale pentru care ai optat să cumperi pantofi online de pe site-ul nostru.